Besplatne radionice za buduće programere/programerke i mogućnost zaposlenja

Jeste li znali da će do sljedeće godine bosansko-hercegovačke tvrtke trebati više od 15 000 programera? Idealno vrijeme da se upišete na besplatne napredne radionice web programiranja u SPARKschool i steknete znanja, vještine i kompetencije sigurnog posla u budućnosti


Postani Frontend/Backend Developer u tri koraka:
Položi ulazni test u SPARK school 16.4.2019. (ako budeš najbolji/a, dobit ćeš besplatnu kartu za konferenciju WeAreDevelopers u Berlinu, a literaturu možeš pronaći ovdje), prisustvuj redovno radionicama u periodu od 22.04-10.07.2019. godine. Ukoliko skupiš 100/100 bodova dobijaš 100 KM nagrade i direktan ulazak na SPARK praksu.

Svi budući programeri i programerke mogu odabrati između dva smjera radionice – Frontend i Backend. Tehnologije koje ćete učiti na Frontend radionicama su: DOM, JavaScript, Vue.js i Socket.io, a radionice će se održavati od 24.4.2019. do 10.7.2019. Backend radionice će obuhvaćati sljedeće: baze podataka, JavaScript, Node.js i Express.js. Ove radionice počinju isti dan i kad Frontend, a traju do 3.7.2019, priopćeno je iz SPARKa.

Jedna radionica programiranja inače vrijedi do 3200 KM po osobi, a nastavni plan i program praćen ovom besplatnom radionicom koriste i developeri u NSoftu. Najbolji polaznici i polaznice dobivaju nagrade i ostvaruju mogućnost zaposlenja. 

Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.
 
Iznimno je bitno biti redovan na radionicama i sudjelovati u svim aktivnostima jer polaznici i polaznice koji izostanu više od tri puta gube pravo pohađanja radionica. Očekuje se i kontinuiran rad koji uključuje vježbanje zadataka kod kuće i izradu domaćih zadaća.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Irma Ahmetspahić

Studentica prve godine prvog ciklusa studija na Fakultetu političkih nauka UNSA, odsjek žurnalistika. Ni manje ni više. Uživam u svijetu medija. Pisanju. Slobodi. Volim košarku, kafu i crnu boju. Uvijek imam olovku i papir.
X