Besplatne radionice za buduće programere/programerke i mogućnost zaposlenja

Jeste li znali da će do sljedeće godine bosansko-hercegovačke tvrtke trebati više od 15 000 programera? Idealno vrijeme da se upišete na besplatne napredne radionice web programiranja u SPARKschool i steknete znanja, vještine i kompetencije sigurnog posla u budućnosti


ict57b6dafcb4ee3

Postani Frontend/Backend Developer u tri koraka:
Položi ulazni test u SPARK school 16.4.2019. (ako budeš najbolji/a, dobit ćeš besplatnu kartu za konferenciju WeAreDevelopers u Berlinu, a literaturu možeš pronaći ovdje), prisustvuj redovno radionicama u periodu od 22.04-10.07.2019. godine. Ukoliko skupiš 100/100 bodova dobijaš 100 KM nagrade i direktan ulazak na SPARK praksu.

Advertisements

Svi budući programeri i programerke mogu odabrati između dva smjera radionice – Frontend i Backend. Tehnologije koje ćete učiti na Frontend radionicama su: DOM, JavaScript, Vue.js i Socket.io, a radionice će se održavati od 24.4.2019. do 10.7.2019. Backend radionice će obuhvaćati sljedeće: baze podataka, JavaScript, Node.js i Express.js. Ove radionice počinju isti dan i kad Frontend, a traju do 3.7.2019, priopćeno je iz SPARKa.

Jedna radionica programiranja inače vrijedi do 3200 KM po osobi, a nastavni plan i program praćen ovom besplatnom radionicom koriste i developeri u NSoftu. Najbolji polaznici i polaznice dobivaju nagrade i ostvaruju mogućnost zaposlenja. 

Advertisements

Prijavni obrazac možete pronaći ovdje.
 
Iznimno je bitno biti redovan na radionicama i sudjelovati u svim aktivnostima jer polaznici i polaznice koji izostanu više od tri puta gube pravo pohađanja radionica. Očekuje se i kontinuiran rad koji uključuje vježbanje zadataka kod kuće i izradu domaćih zadaća.

(STUDOMAT.ba)