AIESEC Sarajevo: Promocija praksi na otvorenom

Jesi li i ti jedan od onih koji želi obići svijet, obaviti praksu, steći nova poznanstva, iskustva i vještine, ali vjeruje da nema prilike za to? Razbij predrasude!


Jesi li i ti jedan od onih koji želi obići svijet, obaviti praksu, steći  nova poznanstva, iskustva i vještine, ali vjeruje da nema prilike za to? Razbij predrasude!

Advertisements

Mladi, proaktivni i ambiciozni članovi AIESEC-a, koji djeluje u 113 zemalja svijeta, godišnje omoguće 20.000 praksi za studente. Zašto i ti ne bi bio jedan od njih?

AIESEC Sarajevo organizuje jedinstvenu promociju praksi za sve zainteresovane studente. Ukoliko želite saznati više informacija o tome kako otići i obaviti praksu u vašoj omiljenoj svjetskoj prijestolnici, posjetite AIESEC Café – promociju praksi na otvorenom ispred Gradske tržnice u Sarajevu, u subotu 27. aprila 2013. godine u periodu od  11:00 do 15:00h.

Advertisements

Dok članovi AIESEC-a traže praksu baš po vašim mjerilima, za vas su pripremili kahvu i sok kako biste se osvježili i osjetili  zadovoljstvo jer poduzimate  prvi korak ka mnogo boljoj budućnosti, saopšteno je iz AIESEC-a.

Za više informacija, obratite se na e-mail: exchange.sarajevo@gmail.com.

(STUDOMAT.ba)