AIESEC BiH vas poziva na “Global Village” događaj u Sarajevu

AIESEC BiH poziva organizuje događaj "Global Village" koji će se održati 17.07. (nedjelja) u 15.00 h u šoping centru ALTA u Sarajevu.


AIESEC BiH vas poziva na Global Village događaj u Sarajevu

Global Village je događaj organizovan od strane nevladine organizacije AIESEC, lokalna kancelarija u Sarajevu, gdje osobe bilo kojeg uzrasta imaju priliku da upoznaju praktikante koji rade na najrelevantnijem projektu RevolutiON u Sarajevu!

Praktikanti dolaze iz raznih zemalja svijeta, a ovaj put su tu iz: Brazila, Kanade, Portugala, Španije, Kine, Švicarske, Italije, Azerbejdžana, Turske, Litvanije, Grčke, Bahreina i Indije.

Kroz događaj Global Village, praktikatni će predstaviti prvenstveno sebe, svoju državu, kulturu i gradove u kojima žive! Tradicionalno državu predstavljaju domaćom hranom, pićem, te raznim suvenirima i naravno odgovorima na pitanja svih osoba koje zanimaju neke posebne stvari vezane za kulturu prisutne zemlje!

Neophodno je naglasiti da je Global Village događaj koji jednostavno povezuje kulture i premošćuje razlike između istih, upravo kroz upoznavanje internacionalnih kultura. Ne propustite ovo nezaboravno druženje!

Svoje prisustvo možete potvrditi na zvaničnom Facebook eventu.

(STUDOMAT.ba)