AIESEC BiH vas poziva na “Global Village” događaj u Sarajevu

AIESEC BiH poziva organizuje događaj "Global Village" koji će se održati 17.07. (nedjelja) u 15.00 h u šoping centru ALTA u Sarajevu.


Global Village je događaj organizovan od strane nevladine organizacije AIESEC, lokalna kancelarija u Sarajevu, gdje osobe bilo kojeg uzrasta imaju priliku da upoznaju praktikante koji rade na najrelevantnijem projektu RevolutiON u Sarajevu!

Praktikanti dolaze iz raznih zemalja svijeta, a ovaj put su tu iz: Brazila, Kanade, Portugala, Španije, Kine, Švicarske, Italije, Azerbejdžana, Turske, Litvanije, Grčke, Bahreina i Indije.

Kroz događaj Global Village, praktikatni će predstaviti prvenstveno sebe, svoju državu, kulturu i gradove u kojima žive! Tradicionalno državu predstavljaju domaćom hranom, pićem, te raznim suvenirima i naravno odgovorima na pitanja svih osoba koje zanimaju neke posebne stvari vezane za kulturu prisutne zemlje!

Neophodno je naglasiti da je Global Village događaj koji jednostavno povezuje kulture i premošćuje razlike između istih, upravo kroz upoznavanje internacionalnih kultura. Ne propustite ovo nezaboravno druženje!

Svoje prisustvo možete potvrditi na zvaničnom Facebook eventu.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!