Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
11.01.2017.

Zeničani ponovo bez grijanja: Univerzitet u Zenici nastavlja rad bez potpunog obustavljanja nastavnog procesa

Građani Zenice ponovo su ostali bez napajanja toplotnom energijom nakon što je u pogonu Energetike došlo do kvara na kotlovima. Tim povodom oglasio se i Univerzitet u Zenici sa uputama za studente, nastavno i administrativno osoblje.

– S obzirom na to da je ponovno došlo do obustave isporuke tople energije od strane Arcelor Mittala Zenica na području grada Zenice, obavještavaju se studenti, nastavno i administrativno osoblje Univerziteta u Zenici da će proces rada na UNZE biti prilagođen nastaloj situaciji, bez daljnjeg potpunog obustavljanja procesa rada.

U tom smislu zadužuju se dekani i direktori organizacionih jedinica Univerziteta u Zenici da prilagode i obezbijede odvijanje nastavnih i drugih aktivnosti u skraćenom obimu do normalizacije snabdijevanja daljinskim grijanjem, saopšteno je iz Univerziteta u Zenici.

(STUDOMAT.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.