STUDOMAT i FK Sarajevo nagrađuju studente

STUDOMAT i FK Sarajevo dijele četiri ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" i vode vas na utakmicu 28. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i FK Slavija koja je na rasporedu u subotu u 17:00 sati na stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.


stadion kosevo

STUDOMAT i FK Sarajevo dijele četiri ulaznice za tribinu “Sjever – Vedran Puljić” i vode vas na utakmicu 28. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i FK Slavija koja je na  rasporedu u subotu u 17:00 sati na stadionu “Asim Ferhatović-Hase”.

fksarajevo

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti ulaznicu za utakmicu 28. kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i FK Slavija koja je na rasporedu u subotu u 17:00 sati potrebno je da na e-mail nagradna@studomat.ba zajedno sa vašim imenom i prezimenom pošaljete odgovor na sljedeće nagradno pitanje: „Kojim rezultatom je završila utakmica između ova dva rivala u prvom dijelu sezone?“

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice STUDOMAT.ba portala i FK Sarajevo.

Napomena: Pravo učešća u nagradnoj igri imaju samo studenti. Dobitnici će prilikom preuzimanja ulaznica biti dužni pokazati studentski indeks.

Imena dobitnika će biti objavljena večeras u 21:00 sat.

(STUDOMAT.ba)