Posjetite prvi studentski hotel u Sarajevu i uživajte u cjelodnevnoj zabavi

Prvi studentski hotel u Sarajevu Emiran povodom otvaranja restorana i caffea, u ponedjeljak 17.11.2014. godine, organizuje cjelodnevnu zabavu uz DJ-a, dobru muziku i degustacije.


emiran cover
Foto: STUDOMAT.ba

Prvi studentski hotel u Sarajevu „Emiran“ povodom otvaranja restorana i caffea, u ponedjeljak 17.11.2014. godine, organizuje cjelodnevnu zabavu uz DJ-a, dobru muziku i degustacije.

Restoran „Food Revolution“ i Caffe “Juicy“, koji su smješteni u prvom studentskom hotelu u Sarajevu, otvaraju svoja vrata u ponedjeljak, 17.11.2014. godine u 8:00 sati. Svi prisutni će moći uživati u cjelodnevnoj zabavi uz DJ-a, dobroj muzici, degustacijama i poklonima partnera i prijatelja hotela “Emiran”.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Restoran „Food Revolution“

Kako je rečeno iz hotela, cijene obroka u restoranu „Food Revolution“ će biti jeftinije, s obzirom na modernu opremu koja se koristi u kuhinji što dovodi do 30% uštede električne energije. Restoran je otvorenog tipa, tako da u njemu mogu uživati svi od 8 do 22 sata. Posebnu pogodnost imat će studenti koji će u restoranu uz predočenje indeksa moći ostvarivati popust na hranu u iznosu od 17%.

Cijene obroka u restoranu iznosit će od 2 KM do 4,5 KM. Najskuplji obrok iznosi 4,5 KM i uključuje supu, glavno jelo i salatu ili desert. Također, uz svako naručeno jelo, gosti dobijaju gratis supu.

Studentski hotel „Emiran“ poziva sve studente i zainteresovane da posjete hotel u ponedjeljak, 17.11.2014. godine, te da prisustvuju otvaranju restorana i caffea.

Hotel je otvoren krajem septembra u sarajevskom naselju Nedžarići. Izgrađen je na šest spratova, a ukupna investicija iznosila je između šest i sedam miliona KM.

(STUDOMAT.ba)