Znate li svoj IQ? Prijavite se na Mensa testiranje inteligencije

Mensa testiranje inteligencije održaće se po drugi put u Mostaru, u subotu, 11. novembra/studenog 2017. godine u 17:00 časova na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru, ulica Matice hrvatske bb.


mozak

Prijave se vrše putem formulara do četvrtka, 09.11.2017. do 19:00 časova. Broj mjesta je ograničen i u slučaju prevelikog interesovanja, primanje prijava će biti obustavljeno ranije. Moguće je prijaviti se za testiranje i na licu mjesta, ali prethodno prijavljeni kandidati imaju prioritet prilikom testiranja.

Cijena testiranja je 20 KM, a za učenike, studente i penzionere/umirovljenike 15 KM (potrebno donijeti validan dokaz statusa). Uplate se vrše na licu mjesta, prije samog testiranja.

Test ima 36 zadataka, a vrijeme za rješavanje je 40 minuta. Testovi se rade pod nadzorom ovlašćenog psihologa Mense BiH.

Testiranje je moguće samo za osobe starije od 17 godina na dan testiranja. Na testiranje je neophodno donijeti neki lični dokument sa fotografijom zbog identifikacije i provjere datuma rođenja! U suprotnom nije moguće polagati test.

Rezultati su povjerljivi i poznati su samo psihologu Mense BiH. Rezultati se dostavljaju isključivo kandidatu, putem redovne pošte.

Za dodatne informacije se javite na info@mensa.ba.

Mensa BiH omogućila je svim zainteresovanim kandidatima da prije službenog testiranja provjere svoj IQ putem mobilne aplikacije za Android ili putem web aplikacije za sve ostale uređaje. Rezultati ovog probnog testa daju samo okvirni rezultat IQ-a. Za tačan rezultat i validan dokument potrebno je pristupiti službenom Mensa testiranju.

(STUDOMAT.ba)