Želiš razviti svoju poslovnu ideju i osvojiti grant od 4000 KM? Prijavi se na AIESEC poziv i budi dio balkanske revolucije poduzetništva!

Ukoliko si mlada osoba, student/ica, nezaposlen/a, živiš u bilo kom dijelu Bosne i Hercegovinevoliš upoznavati druge mlade ljude sa Balkana i imaš san za koji smatraš da se može pretvoritiu dobar posao ali nisi siguran/na kako da ga pretvoriš u stvarnost ovaj poziv je namijenjen tebi!


Balkanska revolucija poduzetništva nudi jedinstven spoj korporativnog sektora, nevladinog segmenta i startup zajednica na Balkanu, koja će ti kroz kontinuiran rad pružiti mogućnost da stekneš nova znanja i vještine, te će te učiniti sprenmnim/om da u roku od 7 sedmica uspješno vodiš svoj start up i van granica naše države!

Advertisements

Tokom sedam radnih sedmica imat ćeš mogućnost da kroz ovaj program obradiš teme koje su bitne za start up svijet (poput određivanja ideje, kreiranja poslovnog modela, istraživanje tržišta, plan implementacije i registracije, upravljanje finansijama, soft skills, prodaja i nekoliko drugih) ali i da u praksi iskusiš kako je to napisati prvi budžet, komunicirati sa potencijalnim klijentima i prezentovati svoju ideju investitorima. Kroz sve ove korake vodit će te stručni treneri i trenerice iz Asocijacije za razvoj karijere ARK koji će ti pružati podršku i dodatne informacije ukoliko budu potrebne.

Na kraju programa, u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj ćeš imati mogućnost da predstaviš svoju ideju donatorima, a tri najbolje ideje će dobiti 4000 KM grant sredstava za pokretanje svoje ideje.

Učesnici dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, radionice će biti održane u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci kontinuirano tokom dva mjeseca, a svi troškovi učešća su pokriveni od strane organizatora!

Advertisements

Ukoliko si prepoznao/la sebe u ovom pozivu i želiš se prijaviti možeš to učiniti brzo i lako popunjavanjem online prijave na bit.ly/BER2k17. Požuri, broj mjesta je ograničen a prijave traju do  15.10.2017.  Ukoliko budeš  prošao/la  u  uži krug  sa  tobom  će  biti održan  kratki  Skype razgovor pa redovno provjeravaj svoj mail.

Napominjemo, učestvovati na finalnoj konferenciji i osvojiti 4000 KM imaju pravo samo oni aplikanti koji su tokom dva mjeseca prisustvovali na svim radionicama i uspješno prošli naš program.

Cjelokupan projekat je podržan od strane ambasade Švicarske.

Prijaviti se možete na ovome linku.

(STUDOMAT.ba)