Vaše ocjene više nigdje nisu sigurne: Saznao da je pao na ispitu zbog objave na Twitteru

Znate kako kažu da čak i zidovi imaju uši? Danas se čini da ni vožnja avionom ne može proći, a da neko ne okine par fotki ili napiše par redaka koji će postati viralni.


Roy je na posljednjem putovanju avionom sjedio kraj profesora koji je vrijeme leta iskoristio za ocjenjivanje ispita svojih studenata što nije promaknulo Royju. On je naime dobro proučio tko je od studenata prošao, a tko mora dodatno “zagrijati stolicu”, prenosi mojfaks.com.

Jedan od njih je i student Taiwan Jones čiji se ispit toliko crvenio zbog grešaka da je Roy jednostavno morao napisati nešto o tome na Twitteru, kao i izraziti sućut nesretnom studentu. Bilo mu je jako žao mladića koji vjerojatno uživa u vikendu i nema pojma da ga sljedeći tjedan očekuju loše vijesti na faksu.

U objavi je napisao: “Ovaj profesor cijelo je vrijeme leta kraj mene ocjenjivao ispite. Ako na Sveučilištu Howard postoji student Taiwan Jones, čovječe, pao si kao kruška na kolokviju…”

Royjeva objava “zatrendala” je Twitterom pa su korisnici ove mreže počeli dijeliti hashtag #FindTaiwan, posebice oni koji žive u Washingtonu, gradu u kojemu nesretni student studira. Potraga je završila uspješno – Taiwanov prijatelj poslao mu je poruku u kojoj je upitao radi li se kojim slučajem o njemu.

 

644670575647368

Kad se u raspravu uključio i sam Taiwan, drugi su mu kolege dali podršku i pokušali ga utješiti komentarima da ima i drugih rokova, ali i onima da je trojka kraljevska ocjena te da će sigurno uspjeti na sljedećem roku.

Kao što je student izjavio, ova je situacija za njega bila koliko gorka, toliko i simpatična jer je, unatoč padu na ispitu, postao “zvijezda na internetu” te je nasmijao mnoge. Unatoč tome, sigurni smo da će se primiti posla i ispit položiti prvom sljedećom prilikom, bez obzira na svoju instant-slavu.

(STUDOMAT.ba)