Prijavite se na besplatan kurs engleskog jezika u Studentskom centru Mostar

Besplatan kurs engleskog jezika ponuđen je mostarskim studentima ove sedmice u prostorijama Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru. Organizator kursa je Baptistička Crkva Mostar u saradnji s organizacijom „Practically Speaking English“, a predavači su izvorni govornici iz SAD-a.


z2AiYeRa TEAJ ENGLESKOG 475 316 85 s c1

Organizatori su naveli kako su potaknuti pozitivnim dojmovima prošlogodišnjeg kursa u Mostaru i velikim odazivom studenata, odlučili ponoviti projekt te da prijavljene očekuje odlična prilika za vježbanje engleskog jezika u praksi i opuštena atmosfera, prenosi m.pogled.ba.

Imamo širok spektar prijavljenih osoba, od onih koji ne znaju apsolutno ni jednu riječ, do pojedinaca koji su čak studirali engleski jezik. Mnogo studenata razumije ovaj jezik, ali na ovaj način ga uče i praktično koristiti. Upravo engleski jezik je putovnica za svijet i uspjeh u poslu, kulturi i obrazovanju, izjavio je za Pogled.ba koordinator projekta Beny Bowkwett.

Upisi na kurs predviđeni su i za večeras od 19 do 21 sati. Kurs se održava od 21. do 27. oktobra u trajanju od dva školska sata dnevno u Studentskom centru Mostar, a polaznici kursa će pri završetku programa dobiti i diplome.

(STUDOMAT.ba)