Upoznajte Irmana: Zašto sam upisao Fakultet informacionih tehnologija?

Student FIT-a otkriva zašto upisati baš ovaj fakultet, ali i zašto postati dio HUB porodice.


Foto: Facebook
Foto: Facebook

Danas vam donosimo priču o Irmanu, HUB članu i studentu Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.

Irman, zajedno sa svojim kolegama intenzivno prati online predavanja u HUB-u, proširuju HUB porodicu i ponosno možemo reći da je HUB postao centar studenata svih univerziteta u BiH .

Zašto se Irman odlučio za Fakultet informacionih tehnologija?

 – Fakultet informacijskih tehnologija sam upisao jer ima veoma perspektivnu budućnost. Programiranje za mene predstavlja zadovoljstvo i užitak, pogotovo u timskom radu, jer je mnogo lakše i interesantnije. Zbog toga sam odlučio da svoje vrijeme učenja provodim u HUB-u. Ljudi koji me tamo okružuju su mnogo druželjubivi i komunikativni, pa mi učenje ne stvara veliki problem. Predavanja i vježbe pratim online, ali u HUB-u se maksimalno skoncentrišem i uspijem savladati dato gradivo. Pored programiranja, opuštanje i užitak mi predstavlja muzika. Sviram bubanj i član sam benda koji traje duži niz godina.

Zbog čega izabrati Homework HUB kao mjesto za učenje i druženje?

 – Prijatelji koji su došli po mojoj preporuci su postali stalni članovi HUB-a. Preporučio bih svima učenje u tihoj prostoriji HUB-a zarad produktivnijeg rada.

Irmanu želimo puno uspjeha u daljem studiranju kao i mnogo naučenih lekcija u HUB-u.