Univerzitetski hotel Emiran: Izvučeni sretni dobitnici nagradne igre

Univerzitetski hotel Emiran i portal STUDOMAT.ba organizovali su nagradnu igru u kojoj ste mogli osvojiti besplatan jednomjesečni smještaj u prvom studentskom hotelu u Sarajevu ili jedan od ukupno deset kupona s kojima se ostvaruje dodatni popust od 5% za korištenje smještaja u hotelu u toku čitave akademske godine.


emiran cover rodjendan

Univerzitetski hotel Emiran danas slavi prvi rođendan. Tim povodom je u Emiranu održano izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre koja je organizovana u saradnji portala STUDOMAT.ba i prvog studentskog hotela u Sarajevu.

Poklon kuponi

Slučajnim kompjuterskim odabirom izvučeni su sretni dobitnici koji su osvojili kupon s kojim se ostvaruje dodatni popust od 5% za korištenje smještaja u hotelu u toku čitave akademske godine:

  1. Nejra Begić
  2. Nedžada Hodžić
  3. Elma Mehić
  4. Enis Gegić
  5. Amila Mujčić
  6. Rejhana Numanović
  7. Adna Turbo
  8. Amira Ždralović
  9. Senada Kovačević
  10. Selma Smajlović

Glavna nagrada – besplatan jednomjesečni smještaj

Glavnu nagradu, besplatan jednomjesečni smještaj u Univerzitetskom hotelu Emiran, osvojio je Admir Imamović.

emiran-nagradna-igra

Svi dobitnici mogu se javiti najkasnije do 15. oktobra 2015. godine na e-mail adresu info@emiran.ba ili na recepciju hotela kako bi se informisali o detaljima i načinu realizacije nagradne igre. Dobitnici su obavezni da ponesu dokument koji potvrđuje da ispunjavaju uslove nagradne igre.

(STUDOMAT.ba)