Univerzitet u Sarajevu: Slušaju li studenti uživo ili online nastavu?

Kako će se odvijati nastava na Univerzitetu u Sarajevu?


UNSA pravo

Na Redditu je objavljen status koji se tiče nastave na Univerzitetu u Sarajevu. Jedan zabrinuti student se pita kako će se odvijati nastava na Univerzitetu u Sarajevu. Naime, s obzirom na to da mnogi studenti nisu iz Sarajeva ova informacija im je jako bitna.

 – Zna li se slušaju li studenti uživo ili online nastavu? (UNSA) Niko ništa ne govori, a ima nas dosta iz drugih gradova koji nemamo stana u Sarajevu pa bi bilo nezgodno da jave 2 dana prije početka.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kolega student sa UNSA mu je odgovorio:

 – Bilo bi glupo da svi ostali univerziteti idu uživo, a mi online. Mislim da će ta činjenica malo pritisnuti UNSA, pa da i mi budemo uživo. Znamo kako su slijedili primjer drugih kantona po pitanju škola iako su u startu malo zatezali. Mi na farmaciji ćemo imati lab vježbe, ali se za predavanja jos ne zna.

Zna li se slušaju li studenti uživo ili online nastavu? (UNSA) from bih

 – Ne zna se sad za sad ništa. Nastave bi trebalo biti uživo ukoliko škole prežive do oktobra u što nisam baš siguran. Ja mislim da će ipak biti online, a da će medicinska grupacija imati praktične na faksu, napisao je drugi korisnik Reddita.

Na zvaničnoj stranici Univerziteta u Sarajevu još uvijek ne postoji obavijest o načinu na koji će se odvijati nastava na ovom univerzitetu.

Ukoliko imate neke informacije ili mišljenje o načinu odvijanja nastave na Univerzitetu u Sarajevu napišite nam u komentarima.