Udruženje INFOHOUSE: Poziv za učlanjenje u Volonterski klub “VOLONTIRAJ-KREDITIRAJ”

Udruženje INFOHOUSE poziva sve kreativne i sposobne mlade ljude sa područja Sarajeva, Istočnog Sarajeva i okoline da se pridruže Volonterskom klubu "VOLONTIRAJ-KREDITIRAJ"!


udruženje infohouse

Klub će se prvi put sastati 1. jula 2016. godine u prostorijama Udruženja, Skenderija 15 (iza zgrade Evropske Unije BiH) u Sarajevu, u 11:30 sati.

Učlanjenjem u klub “VOLONTIRAJ-KREDITIRAJ” dobit ćete priliku da učestvujete u volonterskim akcijama, poboljšate svoje šanse za zaposlenje i steknete nove vještine. INFOHOUSE vam nudi status volontera, kao i nezaboravno iskustvo međunarodnog volontiranja.

Misija Udruženja je da angažuje što više mladih ljudi i poveća njihove šanse za bolju budućnost. Ovaj projekat obuhvata programe edukacije, sticanje praktičnih iskustava i učestvovanje u volonterskim akcijama. INFOHOUSE će nagraditi najuspješnije i najvrijednije volontere.

Napomena: Svi volonteri stariji od 14 godina zaštićeni su Zakonom o volontiranju FBiH kao i Zakonom o volontiranju RS BiH.

Prisustvo prvom sastanku Kluba “VOLONTIRAJ- KREDITIRAJ” možete potvrditi putem e-maila na adresu: vkklub@infohouse.ba ili na broj telefona: 060 304 28 50.

A možete kontaktirati INFOHOUSE i putem tel/fax: +387 33 209 304; +387 33 200 538 ili jednostavno dođite u prostorije Udruženja.

Posjetite i zvaničnu Facebook stranicu: Udruzenje INFOHOUSE

(STUDOMAT.ba)