Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite USB memory stick kapaciteta 8 GB

Prodavnica tehničke opreme Next.ba i STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru u kojoj studentima poklanjaju 10 USB memory stickova kapaciteta 8 GB.


Prodavnica tehničke opreme Next.ba i portal STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru u kojoj studentima poklanjaju deset USB memory stickova kapaciteta 8 GB.

Studentski život u današnjem vremenu nezamisliv je bez upotrebe USB memorije. Popularne USB stickove studenti koriste svakodnevno u ispunjavanju svojih fakultetskih obaveza, kao i u razmjeni podataka i informacija sa svojim kolegama.

Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti jedan od ukupno deset USB stickova potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Next.ba i STUDOMAT.ba me nagrađuju“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice Next.ba i STUDOMAT.ba portala.

Nagradna igra traje do 17.12.2014. godine do 23:59 sati. Imena dobitnika će biti objavljena 18.12.2014. na portalu STUDOMAT.ba.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X