Učestvujte u globalnom izazovu za studente

 Učestvujte u globalnom izazovu za studente

RB Global Challenge je vodeće takmičenje u idejama za studente širom svijeta.

Kompanija RB vjeruje da svako poduzeće ima odgovornost prema društvenom okviru u kojem djeluje. Oni su u potrazi za poslovnim idejama koje imaju visok socijalni utjecaj, bave se kritičnim pitanjima u društvu i imaju moć da dovedu do pozitivnih promjena.

RB je britanska multinacionalna kompanija za široku potrošnju, Reckitt Benckiser Group plc (RB) osnovana je 1999. godine spajanjem Reckitt & Colman plc sa sjedištem u Velikoj Britaniji i holandske Benckiser NV. RB je sada rastuća zajednica od 40 000+ različito kvalifikovanih i talentovanih poduzetnika koji posluju u preko 60 zemalja, a proizvodi se prodaju u skoro 200 zemalja.

Potrebno je da učesnici prijave timove od 2 do 3 člana, te da su svi članovi tima studenti istog instituta.

Odabrani timovi preći će u regionalni / nacionalni krug, gdje će predstaviti svoje ideje regionalnom timu rukovodstva RB-a. U krugu prezentacije može biti jedna ili više faza.

Rok za prijavu je 18.10.2020. godine, a detaljnije o takmičenju nalazi se na linku.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?