CEO priča je započela prije četiri godine i od ideje nastale na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu prerasla je u regionalno prepoznatljiv brend, koji je do sada okupio preko 7 000 učesnika, 100 govornika, 150 najuspješnijih kompanija i organizacija, 300 članova organizacionog tima u sklopu 9 državnih ekonomskih fakulteta u 8 gradova u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Cilj CEO konferencije je povezivanje mladih sa uspješnim ljudima iz svijeta biznisa, čiji pozitivni primjeri motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere. Konferencija je utemeljena na jedinstvenoj kombinaciji psihologije i ekonomije, te obuhvata sve ključne segmente prenosa znanja, iskustva i vještina, multimedijalne sadržaje i kao vrhunac svega emotivna i inspirativna predavanja koja predstavljaju istinite životne priče govornika.

Ono što nas najviše plaši jeste neuspjeh, te zato često ostajemo unutar zone komfora ne želeći da otkrijemo više i ne želeći da spoznamo vlastite mogućnosti i sposobnosti, ukoliko sam proces sa sobom nosi  određeni  rizik. Ovogodišnji govornici CEO konferencije će kroz vlastita iskustva predočiti šta se zaista desi kada odlučimo izaći iz zone komfora, pobijedimo strah i spoznamo vlastite sposobnosti.

Kotizacije za ovogodišnju CEO konferenciju iznose 20 KM, a možete se prijaviti putem sljedećeg linka: ceokonferencija.com/Prijave, a sve dodatne informacije možete pronaći na oficijelnoj Facebook stranici CEO konferencije.

Zajedno sa učesnicima CEO konferencije napustite svoju zonu komfora, prepoznajte i pobijedite svoje strahove i učinite prvi korak ka svom ličnom i karijernom napretku.

(STUDOMAT.ba)

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.