Treba ti studentski posao? Okušaj se u online vrtlarenju za odlično plaćenu satnicu

Ako ste i vi u potrazi za studentskim poslom, a već imate iskustva sa igricom Minecraft - okušajte se u virtualnom oblikovanju okoliša za satnicu od 50 eura. Zvuči ludo?


Gamer with joystick playing videogame on console

Ekipa s portala Idesh iskopala je ovaj dragulj. Kako pišu, Whatshed, najveća britanska web stranica za recenziju vrtnih kućica, trenutno traži osobe za kolektiv virtualnih vrtlara kako bi nudili svoje profesionalne usluge igračima koji žele malo uljepšati svoj Minecraft vrt. Da, ovo je realno i za to možete dobiti sasvim lijepe novčiće.

Advertisements

Šta vam je potrebno da postanete virtualni oblikovatelj okoliša u Minecraftu? Za početak, morate biti upoznati s Minecraftom. S obzirom da je prošle godine čak 126 miliona igrača diljem svijeta čačkalo po ovoj igrici, velike su vjerojatnosti da i vi imate kakvo-takvo poznavanje tematike, prenosi mojfaks.dnevnik.hr.

Zatim morate biti komunikativni, kreativni, disciplinirani i samopouzdani da ćete obaveze rješavati na daljinu, a svako dodatno poznavanje i iskustvo u vrtlarenju i oblikovanju okoliša bit će plus prilikom selekcije kandidata.

Advertisements

Od radnih zadataka čeka vas procjena klijentovog vrta (postojećeg stanja) te koncipiranje ponude koja bi poboljšala zatečenu situaciju. Osmišljavanje načina za uljepšavanjem i obogaćivanjem vrta unutar zadanog budžeta, argumentirani stav iza svakog prijedloga te osmišljavanje višestrukih prijedloga uređenja za slučaj da klijent u budućnosti poželi redizajnirati svoj vrt.

Od prednosti ističu rad na daljinu, dragocjeno i jednistveno iskustvo koje ćete steći u razgovoru s klijentima, eksperimentiranje s različitim stilovima i da, jesmo li spomenuli, bit ćete plaćeni da igrate Minecraft.

Uspješni konzultant zarađivat će 50 eura po satu po zapošljavanju, no moći će odraditi vlastite tarife i raditi fleksibilno.

Zvuči kao san? Prijavite se ovdje.