Tražite posao? Posjetite Infobip na Jobfairu i iskoristite svoju šansu

7. i 8. novembra održat će se osmi po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije pod nazivom "JobFAIR ‘16 - Iskoristi svoju šansu!".


Kao dugogodišnji partner Udruženja kompanija Infobip će se i ove godine predstaviti kao srebreni partner Sajma, te studentima i ostalim posjetiocima prezentirati kompaniju i prilike za zapošljavanje kojih u Infobipu ne nedostaje.

Advertisements

Kao veoma uspješna internacionalna kompanija koja posluje u oblasti telekomunikacija, misija Infobipa je da klijentima osigura što efikasniju komunikaciju sa krajnjim korisnicima njihovih usluga. Ako posjedujete mobilni telefon vjerovatno ste već bili u kontaktu sa Infobipovim tehnologijama.

U našoj zemlji Infobip djeluje uspješno već skoro šest godina. Vođeni filozofijom da su motivirani ljudi najjača pokretačka snaga, u ovoj kompaniji su do sada, pored iskusnih stručnjaka, sustavno zapošljavali perspektivne mlade ljude, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Od prvobitnih 5 zaposlenika, Infobip BiH je u posljednjih nekoliko godina narastao na skoro 90 zaposlenih.

Ukoliko želite saznati više o Infobipu i prilikama koje nude posjetite ih na ovogodišnjem JobFAIR-u i iz prve ruke saznajte kako izgleda raditi u internacionalnom i dinamičnom okruženju. Zaposlenike ove kompanije možete posjetiti na njihovom štandu na Sajmu, a oni će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja. Također, pozivamo vas da 7. novembra u 14:45 u čitaoni ETF-a prisustvujete prezentaciji Infobipa i saznate kako možete postati dio njihovog tima.

(STUDOMAT.ba)