fbpx

Tipovi cimera koje ćeš sresti na faksu

Cimer ti može biti najbolji prijatelj, ali i najveći gnjavator. Sve ovisi o tome kakvog ćeš cimera naći u svom studentskom životu.


Sportista

Advertisements

Ako te dopadne ovaj cimer, imaš sreće. Zbog čestih treninga, jutarnjih trčanja i natjecanja svog cimera sportistu nećeš ni toliko viđati. Samo ćeš u hladnjaku nalaziti proteine, zdravu hranu, a junk food možeš zaboraviti. Tvoj cimer jede isključivo proteine i zdravu hranu. No, ono najbolje tek dolazi. Preko njega najvjerojatnije možeš nabaviti i neke besplatne ulaznice za tekmu koju već dugo planiraš vidjeti.

Advertisements

Cimer koji stalno priređuje tulume

Ovaj cimer se zna zabavljati – faks mu je na drugom mjestu, a u dom je došao živjeti pravim studentskim životom. Ako voliš tulumarenje do ranog jutra, glasnu glazbu i hrpu ljudi – imaš sreće. Međutim, ako ti ovakvo raskalašeno ponašanje smeta ovog partimanijaka radije izbjegavaj.

Cimer koji stalno dovodi svoje društvo

Bila to prijateljica iz srednje škole, cura/dečko, ovaj cimer ne može prestati dovoditi ljude u vaš stan ili sobu u studentskom domu. Iako nemaš ništa protiv društva, nekad bi rado bio i sam, zar ne? Upozori svog cimera da ti se ne sviđa takvo ponašanje kako bi neželjene posjete maksimalno smanjio.

Enigma zvana cimer

S ovim cimerom možeš živjeti mjesecima a da ne znaš tko je i što je. Jedan od onih koji ne otkrivaju ništa o sebi, bilo iz navike bilo da su jednostavno povučeni. Ako si i ti jedan od takvih – super. Međutim, ako si ti cimer koji voli čavrljati o svemu i svačemu uz kavu u 6 sati ujutro najbolje je da s ovim cimerom nemaš posla.

Razdvojen od svoje ljubavi

Uvijek postoji taj cimer koji je otišao na faks, a iza sebe ostavio curu ili dečka. Uvijek ćeš ga vidjeti na mobitelu, slat će poruke do kasno u noć i usput pustiti pokoju depresivnu pjesmu od Taylor Swift. Ovaj cimer ima vezu na daljinu i često će zbog toga biti u depri. Pokušaj mu olakšati prve dana faksa i zajedničkog života – pogledajte film, jedite sladoled ili izađite u grad.

Cimer koji je uvijek u sobi

Jedan od najdosadnijih tipova cimera. Tvoj prijatelj nikad, ali baš nikad ne napušta sobu. Ne sjećaš se jesi li ga uopće ikad vidio da odlazi na faks, a kamoli da izađe van s društvom. Tvoj cimer možda je samo usamljen, depresivan ili se teško prilagođava na studentski život. Porazgovaraj s njim, pozovi ga da izađete na cugu i možda se opusti.

Štreber

Cimer kojeg itekako vrijedi imati. On je rijetko u sobi – svoje vrijeme uglavnom provodi na faksu. Rado će ti uvijek pomoći oko gradiva na faksu, seminara ili pripreme za ispit. San snova za sve kampanjce.

Onaj koji se ne zna brinuti za sebe

Nikad prije nije oprao rublje, pospremio krevet niti pripremio solidan ručak. Tvoj cimer od tebe će očekivati da radiš sve poslove po stanu, odlaziš u trgovinu i iznosiš smeće. Ako je ovo razmaženo derište tvoj cimer, sretno!

(STUDOMAT.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!