Studentski centar Mostar raspisao konkurs za prijem studenata

Studentima je i ove godine omogućen online način apliciranja.


Foto: Bljesak.info
Foto: Bljesak.info

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru raspisao je natječaj za studente starijih godina za smještaj i prehranu u akademskoj 2021./2022. godinu.

Advertisements

Putem ovog natječaja prima se 260 studenata dok natječaj za brucoše putem kojeg se prima 120 studenata, studenti mogu očekivati krajem augusta. Natječaj za studente starijih godina biti će otvoren od 21. juna do 23. jula, a Studentski centar Mostar i ove godine donosi odlične pogodnosti za studente.

Prvih 20 studenata za najboljim uspjehom na rang listi imat će priliku dobiti stipendiranu cijenu stanarine. Putem ovog natječaja, u suradnji s NLB bankom, 20 najbolje rangiranih studenata prvih šest mjeseci boravka u Studentskom centru Mostar, dobit će smanjenje troškova stanarine za 19,00 KM.

Advertisements

Studentima je i ove godine omogućen online način apliciranja. Studenti koji zadovolje uvjete natječaja imat će osigurano: tri obroka dnevno sve dane u mjesecu, toplu vodu i grijanje, kablovski i Internetski priključak u svakoj sobi te frižider i klima uređaj, piše Bljesak.info.

Cjelokupnu formu natječaja, usluge koje centar nudi studentima te način prijave studenti mogu provjeriti OVDJE.

Sve ostale informacije zainteresirani studenti mogu dobiti u Sektoru za smještaj Sc –a Mostar,pozivom na broj telefona 036/337-203 te putem maila: smjestaj.scm@gmail.com.