Studentska legenda: Osvetio se predmetu kojeg organski nije podnosio

Osveta je slatka!


e63b1 beogradFIN
Foto: screenshot via Instagram@moj_beo_grad // Moj Faks

Kad upišemo fakultet, biramo ga na temelju svojih preferencija, dakle, po onom što nas zanima, što bismo mogli raditi do kraja života i u čemu smo dobri. S druge strane, čak i ako studiramo nešto što volimo, uvijek bude barem jedan predmet koji nam zadaje glavobolje i nesanice.

Svaki student na neki način „proslavi“ polaganje ispita koji nam je bio iznimno naporan. Dok neki samo odu na kafu, neki na spavanje, neki se osvećuju knjizi iz omraženog kolegija – trganjem stranica, i to ispred fakulteta!

Ova je legenda nedavno snimljena ispred Pravnog fakulteta u Beogradu kako „mirno“ sjedi i trga knjigu koja ga je očito pošteno namučila. Student je toliko skoncentrisan na svoju osvetu da se ne obazire na prolaznike, ali niti na osobu koja ga je snimala, prenosi mojfaks.dnevnik.hr.

Video pogledajte ovdje.

U komentarima na video su mu njegovi sugrađani slali poruke podrške, ali i suosjećanja jer su se i oni jednom pronašli u situaciji sličnoj kao i ovaj student. – Podrška za buraza, ako si završio neka je sa srećom, ako si odustao opet sa srećom, možda si se spasio, komentirao je jedan korisnik. – Ljetna depresija, javio se drugi, – Položio Rimsko pravo, jedan je od komentara. – Podrška kolegi, kratko je komentarisao neko.

Ja kad mi apsolutno ništa ne uspije, komentar je nekog korisnika koji u ovom video isječku vidi inspiraciju i za meme.
Očito si je donio i vodu i stolicu te pažljivo svaki papir trga i baca oko sebe. Iskreno se nadamo da je kasnije i počistio mjesto zločina.