Studentica vježbala na balkonu i pala sa šestog sprata

Samo sekundu prije nego što je pala s visine od 25 metara i pritom slomila 110 kostiju, Alexu Terrazu snimila je njena prijateljica. Mlada Meksikanka čudom je preživjela, ali u kritičnom je stanju.


Alexa Terraza, 23-godišnja Meksikanka iz San Pedra, godinama je svakog jutra na balkonu izvodila jogu. Nažalost, jednu od poza odlučila izvesti na ogradi balkona. Poskliznula se i pala sa šestog sprata tj. s visine od čak 25 metara, piše australski News.

Mlada studentica nekim je čudom preživjela, a potom je gotovo 12 sati provela na operacijskom stolu dok su joj liječnici rekonstruirali koljena i gležnjeve. Slomila je 110 kostiju u tijelu, a ukoliko preživi, stručnjaci kažu da postoji mogućnost da sljedeće tri godine neće moći progovoriti ni riječi.

Inače, Meksikanka je s balkona pala samo koju sekundu nakon što je njena prijateljica snimila fotografiju na kojoj izvodi opasnu pozu.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X