Studentica bacila knjigu iz organske hemije na zid pa u njemu napravila veliku rupu

Prizor viralnog videa nasmijat će sve koji imaju iskustva sa studentskim smještajem, improviziranim, jeftinim, a ponekad i opasnim po život.


studentica
Foto: Screenshot Tiktok

U prilog ovome stiže i viralni video s TikToka koji je nastao sasvim slučajno – u pokušaju da i 20-godišnja Leah Buell sudjeluje u challengu u kojemu uprizoruje Hermione iz sage o čarobnjaku Harryju Potteru.

Studentica živi u Kingstonu, gradu u kanadskom gradu Ontario, a postala je poznata članovima društvenih mreža zahvaljujući svome videu u kojemu se uživljava se u scenu u kojoj mlada glumica drži knjigu i baci je iz ruku dok se u pozadini čuju riječi koje u filmu izgovara Hermione Granger (Emma Watson), prenosi MojFaks.

@leahhbuell i wasn’t going to post this because i may get evicted but tell me what the f✨ck i was thinking when i did this #fyp #4you #whoops #uhoh #foryoupage #4u #harrypotter ♬ Originalton – ✨ ALLEN ✨

Iznenada, Leah u glumačkome zanosu baca knjigu u zid u kojemu sasvim neočekivano ostaje velika rupa. I činjenica da će zid nakon ove umjetničke interpretacije trebati “zakrpiti”.

Srećom, u cijelom snimanju niko nije stradao, osim stanodavca koji će morati popraviti ovu rupu o svom trošku.

TikTokerica je izjavila da isprva nije planirala podijeliti video na svojim mrežama, ali zahvaljujući tome što se predomislila, video je pregledan više od tri miliona puta.