U nastavku pročitajte recept za vrlo ukusan studentski obrok.
Sastojci
- 30 dag pilećeg filea od prsa
- 1 nemasni jogurt
- 1 mala kašika senfa
- malo soli i bibera
- peršin
- 1 mala kašika kurkume
- par sjemenki korijandra
Priprema
- Pileći file (bez kožice!) narežite na kockice i pecite 5 minuta na tavi sasvim bez masnoće. Povremeno protresite tavu da bi piletina sa svih strana bila jednako pečena.
- Tada zalijte jogurtom, dodajte senf, sol i biber, te kurkumu i malo izmrvljene sjemenke korijandra, promiješajte, te pržite na umjerenoj vatri dok sva tekućina ne uvrije, otprilike još 5 minuta, piše Coolinarka.
- Pred sam kraj prženja obilato pospite nasjeckanim peršinom.
Posluživanje
Ova ukusna piletina ne zahtijeva mnogo, sasvim jednostavan prilog poput riže ili neke miješane osvježavajuće salate bit će odličan izbor.