Studenti iznenadili predsjednika Bešiktaša pitanjima o Pjaniću i ostanku u klubu

Studente je zanimalo da li je predsjednik kluba zadovoljan sa Miralemom Pjanićem.


Foto: Bešiktaš JK

Predsjednik Bešiktaša Ahmed Nur Cebi držao je govor studentima u Edirneu, a oni su ga iznenadili nekolicinom pitanja o Miralemu Pjaniću.

Advertisements

Cebi je bio gost mitinga na TED Edirne koledžu gdje je držao govor studentima. Predsjednik kluba je dobio velike aplauze i poklone, a onda su ga studenti pitali da li će zadržati Miralema Pjanića u klubu.

Advertisements

 – Pjanić je svjetski brend. Želimo ga zadržati u našem klubu, ali sve zavisi od situacije. Nikada nećemo pokušati uraditi nešto što nije u okvirima naših mogućnosti. Ukoliko se bude uklapao u naš budžet, nadam se da ćemo ga zadržati, rekao je Cebi, piše Klix.ba.

Studente je zanimalo i da li je predsjednik kluba zadovoljan najvećim zvijezdama, Miralemom Pjanićem i Michyjem Batshuayijem.

 – Obojica su vrlo vrijedni igrači u svjetskim okvirima. Ipak, mislim da nisu posve motivisani zbog povreda koje im stvaraju probleme. Naš cilj je uvijek biti bolji od rivala i vjerujem im obojici, rekao je prvi čovjek kluba.

Podsjetimo, Pjanić se u Bešiktašu nalazi na jednogodišnjoj posudbi iz Barcelone. Ukoliko bi turski klub želio da ga zadrži, morao bi izdvojiti ozbiljnu sumu novca za svoje standarde.

 

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!