Studenti iznenadili predsjednika Bešiktaša pitanjima o Pjaniću i ostanku u klubu

Studente je zanimalo da li je predsjednik kluba zadovoljan sa Miralemom Pjanićem.


pjanic
Foto: Bešiktaš JK

Predsjednik Bešiktaša Ahmed Nur Cebi držao je govor studentima u Edirneu, a oni su ga iznenadili nekolicinom pitanja o Miralemu Pjaniću.

Cebi je bio gost mitinga na TED Edirne koledžu gdje je držao govor studentima. Predsjednik kluba je dobio velike aplauze i poklone, a onda su ga studenti pitali da li će zadržati Miralema Pjanića u klubu.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

 – Pjanić je svjetski brend. Želimo ga zadržati u našem klubu, ali sve zavisi od situacije. Nikada nećemo pokušati uraditi nešto što nije u okvirima naših mogućnosti. Ukoliko se bude uklapao u naš budžet, nadam se da ćemo ga zadržati, rekao je Cebi, piše Klix.ba.

Studente je zanimalo i da li je predsjednik kluba zadovoljan najvećim zvijezdama, Miralemom Pjanićem i Michyjem Batshuayijem.

 – Obojica su vrlo vrijedni igrači u svjetskim okvirima. Ipak, mislim da nisu posve motivisani zbog povreda koje im stvaraju probleme. Naš cilj je uvijek biti bolji od rivala i vjerujem im obojici, rekao je prvi čovjek kluba.

Podsjetimo, Pjanić se u Bešiktašu nalazi na jednogodišnjoj posudbi iz Barcelone. Ukoliko bi turski klub želio da ga zadrži, morao bi izdvojiti ozbiljnu sumu novca za svoje standarde.