Studenti i profesori poklonima obradovali djecu “Doma za djecu bez roditeljskog staranja” Tuzla

Studenti i profesori Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Tuzli, prigodnim poklonima obradovali djecu “Doma za djecu bez roditeljskog staranja” Tuzla.


Studenti sva tri Odsjeka Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, bili su učesnici novogodišnje akcije “Pokloni za dječiji osmjeh” te su upriličili podjelu paketića za djecu u JU “Dom za djecu bez roditeljskog staranja” Tuzla.

Advertisements

Studenti ovog Fakulteta su poznati po humanosti i ljubavi koju svakodnevno pružaju onima kojima je to potrebno, a pogotovo u vrijeme prazničnog darivanja. Srdačnom dobrodošlicom studente i nastavno osoblje je dočekao direktor “Doma za djecu bez roditeljskog staranja” dr. sci. Sadik Ahmetović sa svojim saradnicima, prenosi valtertuzlanski.ba.

Advertisements

JU “Dom za djecu bez roditeljskog staranja” je naučno nastavna-baza u kojoj studenti treće godine Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Odsjeka Poremećaji u ponašanju realizuju vježbe u okviru predmeta “Tretman djece i mladih sa poremećajima u ponašanju” i “Teorije prevencije”.

Ovo je bila prilika da se sa menadžmentom Institucije razmijene iskustva dugogodišnje saradnje koju JU “Dom za djecu bez roditeljskog staranja” ima sa Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom. Predstavnici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta prilikom posjete bili su: Prof.dr.sc. Edina Kuduzović, Doc.dr.sc.Lejla Kuralić-Ćišić, Doc.dr.sc Edin Muftić i Dr.sc.Adela Jahić, viša asistentica.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!