Studenti darovali 22 doze krvi u Studentskom centru Mostar

Akcija je dobrovoljnog darivanja krvi održana je u prostorijama Studentskog centra Mostar. Studenti stanari Doma, ali i oni koji nisu, su se odazvali ovoj akciji i darovali "kap koja život znači".


Akciji je pristupilo 26 studenata od kojih je 22 moglo dati krv.

Specijalizant transfuzijske medicine Andrijana Buntić-Galić ispred Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar rekla je kako zadovoljna odazivom studenata, ali bi uvijek moglo više i bolje, prenosi pogled.ba.

Shvaćamo da su studenti u jeku učenja i ispita pa su svi malo blijedi, iscrpljeni, umorni pa i nije toliko broj studenata koliko bi treba biti. Nažalost, svakim danom je sve veća potreba za krvlju, zalihe su sve manje tako da svaki darivatelj je nama dobrodošao. Naravno, uz uvjet da je zdrav, da se dobro osjeća, naspavan, da je jeo… ali odaziv je dobar kao i svaki put u Studentskom centru Mostar, rekla je Buntić-Galić.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X