Student zamijenio hlače sa strancem da ne zakasni na faks

Odavno znamo da su studenti vrlo dovitljivi, ali nema snalažljivijeg studenta od 19-godišnjeg studenta hemije. Naime, on je obukao kraće hlače na fakultet jer je taj dan bilo lijepo vrijeme, ali je zaboravio da na laboratorijskim vježbama mora imati dugačke hlače. Na tu činjenicu je zaboravio pa se usput zamijenio sa strancem za hlače kako ne bi zakasnio na faks i dobio manju ocjenu.


students 1556005959

Jake Wolf studira hemiju na Sveučilištu Illinois, a budući da drži do svojih ocjena i dolazaka na vježbe i predavanja jer planira upisati težak diplomski studij, lako je objasniti njegov čudan potez. Student se s potpunim strancem zamijenio za hlače prije laboratorijskih vježbi. Zvuči čudno? Možda, ali je vrlo opravdano, prenosi mojfaks.com.

Advertisements

19-godišnjak se uputio na laboratorijske vježbe po lijepom vremenu pa je obukao malo kraće hlače. U međuvremenu se sjetio da nema predavanje nego labose u kojima se ne smije pojaviti u takvim hlačama nego u dugim hlačama. Došao je na vrijeme, no kada je shvatio da se morao presvući činilo se da je prekasno jer bi zakasnio kada bi se vratio kući. Do kuće bi mu trebalo barem 15 minuta, a imao je točno 12 minuta prije početka vježbi da se presvuč

Uhvatila me panika jer ako se ne pojavim na ovim labosima, dobit ću izostanak i samim time manju ocjenu. Bio sam vrlo očajan, ali sam zamijetio momka kako ulazi u visoku poslovnu školu koja se nalazi blizu mog faksa. Vjerojatno sam izgledao kao luđak kada sam mu rekao ‘buraz, hajdemo se đorati za hlače’, ali trebale su mi!, ispričao je student za BuzzFeed i dodao da su se otišli presvući u toalet.

Advertisements

Mladić kojeg je sreo zove se Sam Brown te mu je rado posudio hlače nakon što mu je Jake objasnio o čemu se radi. Dečki su se našli nakon labosa opet našli u toaletu te se zamijenili za hlače. Jake je čak stavio 20 dolara u džep hlača kada ih je vraćao jer je bio beskrajno zahvalan.

Kasnije su se čuli porukama pa su ti sms-ovi su završili na Twitteru i postali pravi hit. Mnogi Jakea nazivaju herojem jer je imao sjajnu dosjetku kako si spasiti ocjenu i ne dobiti izostanak.

(STUDOMAT.ba)