Soft Skills Academy Sarajevo 2020: U toku je 8. edicija radionice

Nakon uspješno održanih 7 edicija Soft Skills Academy Sarajevo, u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope - EESTEC LC Sarajevo, u toku je 8. edicija radionice u prostorijama Tershouse, a koja će trajati do 8. marta ove godine.


IMG 0087

Dobra atmosfera i motivisanost studenata za rad i unapređenje kako ličnih tako i profesionalnih vještina za suočavanje sa poslovnim svijetom, su i ovaj put popraćene izvrsnim temama certificiranih EESTEC soft skills trenera.

U 8h održana je Ceremonija otvaranja SSA 2020 gdje su nakon uvodnih govora glavne organizatorice projekta, Almedine Kerla i koordinatorice tima za odnose sa javnošću podijeljeni pokloni dobrodošlice učesnicima. Ukupno njih 40, sa raznih fakulteta u Sarajevu, podijeljenih u dvije grupe, započeli su danas svoju priču na SSA.

Prvi korak ka timskom duhu i još većoj motivisanosti za rad je ostvaren kroz team building sa trenericom iz Sarajeva – Editom Milišić a nakon toga održan je i prvi zvanični soft skills trening Prezentacijske vještine od strane Denisa Rudonje, također iz Sarajeva.

IMG 0106

Aktivnosti u naredna dva dana će biti realizovane kroz 6 korisnih treninga koja izlaze iz okvira formalnog obrazovanja.

Kako se motivisati i ostati takav učesnici će moći saznati kroz trening Motivation+ vođen od strane Semira Hadžimuratovića iz Sarajeva. Treninzi Navike, Time Life Management te Emocionalna inteligencija su također sastavni dio Soft Skills Academy 2020 koje će održati treneri Andrijana Nedeljković iz Novog Sada i Elvis Skoždopolj iz Tuzle.

Putem web stranice projekta, kao i na društvenim mrežama – Instagram, Facebook i LinkedIn možete saznati više informacija o ovom događaju.

Budite korak ispred!