Sjajne vijesti za studente: Od danas STUDOMAT možete pratiti i na Viberu

Od danas STUDOMAT, najveću internet zajednicu studenata u regionu, možete pratiti i na Viberu.


Viber je chat aplikacija koju koristi više od 800 miliona osoba širom svijeta, a od danas omogućava da pratite i vaš omiljeni studentski portal. STUDOMAT chat na Viberu omogućava vam da na brz i jednostavan način budete informisani o posljednjim konkursima za stipendije, studentske poslove, da čitate korisne savjete, kao i da se zabavite uz studentske gifove i izreke.

Kako biste pratili STUDOMAT na Viberu potrebno je samo da posjetite sljedeći link: chats.viber.com/studomat

Lijepa vijest stiže i za učenike, nastavnike i roditelje, jer od danas putem Vibera mogu pratiti i super zanimljivi i edukativni portal Školski.ba putem linka: chats.viber.com/skolski.ba

skolski-viber

Školski.ba je pokrenut u septembru 2015. godine i zajedno sa portalom STUDOMAT.ba čini mrežu portala za učenike osnovnih i srednjih škola, studente, roditelje i nastavnike.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X