Sajam zapošljavanja u Tuzli: 50 poslodavaca će nudi više stotina radnih mjesta

JU "Služba za zapošljavanje TK" uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta zapošljavanja mladih – YEP u četvrtak 18. maja 2017. godine u SKPC “Mejdan” u Tuzli organizuje “Sajam zapošljavanja”.


Sajam zapošljavanja u Tuzli 50 poslodavaca će nudi više stotina radnih mjesta Cover

Kako je najavljeno, na sajmu će učešće uzeti oko 50 poslodavaca sa područja TK koji već imaju potrebe za više stotina radnih mjesta ili će uskoro imati potrebu za novim zapošljavanjem. Također, na sajmu svi posjetioci bit će u prilici da se upoznaju sa poslovnom politikom željenog poslodavca, te da im se lično predstave ostave svoj CV, podatke i eventualno dogovore uslove zaposlenja na licu mjesta. Pored razgovora i upoznavanja sa poslodavcima, zainteresovani mogu se upoznati i sa programima sufinansiranja zapošljavanja.

Na sajmu će biti prisutan veći broj poslodavaca koji imaju otvorena radna mjesta ili će se uskoro otvoriti prilika za novim zapošljavanjem. Također, na sajmu će svi posjetitelji imati priliku da se upoznaju sa poslovnom politikom željenog poslodavca, te lično se predstaviti poslodavcima, ostaviti svoje podatke i dogovoriti uslove zaposlenja na licu mjesta. Osim toga, na Sajmu zapošljavanja zainteresovani se mogu upoznati i sa raznim aktuelnim programima sufinansiranja zapošljavanja.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Sajam zapošljavanja u Tuzli 50 poslodavaca će nudi više stotina radnih mjesta

(Majdan)