Radionice o Erasmus + programu u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru

U okviru projekta Podrška učešću Bosne i Hercegovine u specifičnim programima Evropske unije: MEDIA 2007, Kreativna Evropa, Cjeloživotno učenje, Mladi u akciji i PROGRESS biće održana tri seminara o programu Evropske unije "Erasmus +".


U okviru projekta “Podrška učešću Bosne i Hercegovine u specifičnim programima Evropske unije: MEDIA 2007, Kreativna Evropa, Cjeloživotno učenje, Mladi u akciji i PROGRESS“ biće održana tri seminara o programu Evropske unije “Erasmus +”.

Advertisements

Seminar u Sarajevu biće održan 23. juna 2014. godine u hotelu Bristol (Fra Filipa Lastrića 2), dok je seminar u Banjoj Luci zakazan za 25. juni u hotelu Bosna (Kralja Petra I Karadjordjevića 97) i u Mostaru 26. juna 2014. godine u hotelu Ero (Dr. Ante Starčevića).

Partneri u realizaciji ovog projekta, koji finansira Evropska unija, su Direkcija za evropske integracije (DEI), Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine (MCP BiH) i EPRD konzorcij.

Advertisements

“Erasmus +” je novi program Evropske unije koji obuhvata sve evropske i medjunarodne programe, mreže, platforme i inicijative u oblasti obrazovanja, obuke, mladih i sporta. Namijenjen je učenicima, studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju na svim nivoima obrazovanja, mladima izmedju 13 i 30 godina, pojedincima, osoblju i članovima organizacija koje rade s mladima, sportskim radnicima, volonterima i sportistima.

Agendu radionice preuzmite u prilogu.

(ues.rs.ba)