Qatar Airways zapošljava: Intervjui 10. decembra u Sarajevu

Jedna od najvećih svjetskih avio kompanija Qatar Airways traži osoblje iz Bosne i Hercegovine.


Proces prijavljivanja za kabinsko osoblje u avionima ove kompanije je otvoren, a u Sarajevu će 10. decembra održati intervjue sa svim zainteresovanim kandidatima.

Advertisements

Ako se želite pridružiti ovoj kompaniji, osim spremnosti da preselite u Dohu, morate zadovoljavati i ostale uslove: minimalna starost 21 godina, minimalno završena srednja škola, dobro poznavanje engleskog jezika (čitanje i konverzacija), odlično zdravlje i forma, otvorenost, odlične interpersonalne vještine i spremnost na rad u multinacionalnom timu.

Advertisements

Intervju će se održati u Hotelu Radon Plaza (Džemala Bijedića 185) u Sarajevu, 10. decembra od 9 do 17 sati, a dress code je poslovni. Kandidati sa sobom trebaju ponijeti CV, kopiju pasoša, 1 pasošku fotografiju kao i jednu fotografiju cijele figure sa istim načinom odijevanja (bez naočala) te kopiju diplome najvišeg obrazovnog stepena koji su završili.

– Dobrodošli u svijet velikih ambicija. Od iskusnih pilota do dinamičnih profesionalaca koji traže nove poslovne izazove, Qatar Airways je u potrazi za talentovanim pojedincima koji će se pridružiti našem nagrađivanom timu. Mi smo ponosni na naše ljude – dinamična radna snaga iz različitih kultura jedan je od glavnih razloga zašto smo jedna od najboljih i najbrže rastućih avio kompanija na svijetu, poručili su iz kompanije svim zainteresovanim kandidatima.

Sve ostale detalje možete pronaći na web stranici kompanije (careers.qatarairways.com)

(Biznis Info)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!