Qatar Airways zapošljava: Intervjui 10. decembra u Sarajevu

Jedna od najvećih svjetskih avio kompanija Qatar Airways traži osoblje iz Bosne i Hercegovine.


qatar airways osoblje intervju

Proces prijavljivanja za kabinsko osoblje u avionima ove kompanije je otvoren, a u Sarajevu će 10. decembra održati intervjue sa svim zainteresovanim kandidatima.

Ako se želite pridružiti ovoj kompaniji, osim spremnosti da preselite u Dohu, morate zadovoljavati i ostale uslove: minimalna starost 21 godina, minimalno završena srednja škola, dobro poznavanje engleskog jezika (čitanje i konverzacija), odlično zdravlje i forma, otvorenost, odlične interpersonalne vještine i spremnost na rad u multinacionalnom timu.

Intervju će se održati u Hotelu Radon Plaza (Džemala Bijedića 185) u Sarajevu, 10. decembra od 9 do 17 sati, a dress code je poslovni. Kandidati sa sobom trebaju ponijeti CV, kopiju pasoša, 1 pasošku fotografiju kao i jednu fotografiju cijele figure sa istim načinom odijevanja (bez naočala) te kopiju diplome najvišeg obrazovnog stepena koji su završili.

– Dobrodošli u svijet velikih ambicija. Od iskusnih pilota do dinamičnih profesionalaca koji traže nove poslovne izazove, Qatar Airways je u potrazi za talentovanim pojedincima koji će se pridružiti našem nagrađivanom timu. Mi smo ponosni na naše ljude – dinamična radna snaga iz različitih kultura jedan je od glavnih razloga zašto smo jedna od najboljih i najbrže rastućih avio kompanija na svijetu, poručili su iz kompanije svim zainteresovanim kandidatima.

Sve ostale detalje možete pronaći na web stranici kompanije (careers.qatarairways.com)

(Biznis Info)