Profesor naljutio studente: Njegova fora za prijavu kolokvija mnogima nije smiješna

Profesor se našalio u prijavama za kolokvij, no njegov humor nije svima najbolje 'sjeo'.


prijave

Jučer je na Redditu osvanula zanimljiva slika stranice, koja izgleda kao program za prijavljivanje kolokvija i ispita na Sveučilištu u Splitu.

Naime, student Sveučilišta u Splitu htio je prijaviti kolokvij iz ispita “Matematika” za koji su studentima omogućene, kako izgleda, tri solucije kojima bi gradivo podijelili na cjeline i na taj si način olakšali polaganje ispita.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Tako student do 6. maja može prijaviti hoće li polagati Matematiku 1 (s opcijama Kolokvij 1 i 2) ili Matematiku 2 (koju je moguće kolokvirati kroz Kolokvij 1). No, zanimljiv je posljednji izbor koji mu se nudi.

 – Propuštam ovaj termin jer sam neodgovoran i lijen učiti iako mi je sve servirano, ostavit ću sve za deveti mjesec jer volim stres i paniku, briga me, roditelji neka se muče i plaćaju, piše u ovoj opciji koja je izazvala gomilu komentara.

prijave.ispit

Radi se o šali koju je profesor dodao kao opciju za sve studente koji na ispite planiraju izaći u septembru umjesto da sebi olakšaju polaganjem kolokvija. No, iako svi znamo da to uglavnom rade kampanjci, postoje i opravdani razlozi zbog kojih studenti ponekad ne uspiju riješiti ispite na ovaj način, nego polažu tek na ispitnim rokovima.

Ove opcije pak u ponuđenim odgovorima nema. Upravo je ovo naljutilo korisnike ove društvene mreže jer ne smatraju da su samo lijenost i neodgovornost razlozi za polaganje ispita mimo kolokvija, prenosi Mojfaks.com.