Prijavite se za trening u oblasti demokratije

SaltoYouth u partnerstvu sa Erasmus+ organizacijom poziva sve zainteresovane da se prijave na trening u oblasti demokratije koji će se održati online u trajanju od 1. do. 7. decembra 2021. godine.


A.C.T. for Democracy (Aktivni građani zajedno za demokratiju) je edukativni put za motivisane i penzionisane omladinske radnike koji im daje mogućnost da dublje zađu u vrijednosti, koncepte i efikasne mehanizme kako bi osigurali participaciju omladine kroz aktivni dijalog, saradnju i efektivno učestvovanje u odlučivanju u lokalnom, regionalnom, nacionalnom i evropskom kontekstu.

Advertisements

Glavni cilj ovog treninga jeste podrška aktivnim omladinskim radnicima u shvatanju savremene demokratije kao koncepta i prakse i kako oni mogu predstavljati aktivnu ulogu protiv radikalizacije, govora mržnje i manipulacije kreiranjem sigurnog prostora za učenje i kritičko mišljenje radi boljeg razumijevanja lokalne realnosti, pružanja efikasnih alatki i obrazovnih pristupa.

Advertisements

Ovaj trening je namijenjen za 30 učesnika, a predviđen je za omladinske radnike i volonterske mentore. Mogu se prijaviti svi zainteresovani iznad 18 godina.

Kako biste se prijavili potebno je da popunite aplikacionu formu.

Rok za prijavu 25.10.2021. godine

Detaljnije na linku.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!