Prijavite se za radionice o inkluziji i diverzitetu

SaltoYouth u partnerstvu sa Erasmus+ organizacijom poziva sve zainteresovane da se prijave na radionice u oblasti inkluzije i diverziteta koje će se održati onlajn putem ZOOM aplikacije u trajanju od 8.9. do 3.11.2021. godine.


Untitled design129

ID Talks je serija od 5 samostalnih onlajn događaja (radionica), svaki do 90 minuta, sa inspirativnim gostujućim govornicima, stavovima koji izazivaju na razmišljanje, diskusijom u malim grupama i sesijama pitanja i odgovora. Biće predstavljeni omladinski radnici, profesionalci i volonteri, iz cijelog svijeta koji su tu da bi podijelili svoje uvide, istraživanja, praktična znanja ili inspirativne priče o inkluziji i diverzitetu.

Pod motom „Prihvatanje različitosti“, oni će sprovesti učesnike kroz važna pitanja i izazove i inspirisati ih da se zagledaju u budućnost omladinskog rada, inkluzije i diverziteta.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Ovaj trening je namijenjen za 40 učesnika, a predviđen je za omladinske radnike i trenere, volonterske mentore. Održava se svake druge srijede od 8. septembra do 3. novembra 2021. godine.

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

Kako biste se prijavili potebno je da popunite aplikacionu formu.

Rok za prijavu je 07.09.2021. godine

Detaljnije na linku.