Prijavite se za program “Mladi Bankar” i postanite dio međunarodne ProCredit grupacije

ProCredit Bank kontinuirano organizuje šestomjesečnu obuku za diplomirane studente, studente završnih godina svih fakulteta, te osobe sa ili bez radnog iskustva pod nazivom Mladi Bankar. Ovaj program je jedini način da se započne karijera u ProCredit Bank.


procredit mladi bankar cover11

Program obuhvata više oblasti kao poslovnu filozofiju banke i njenu historiju, teme iz oblasti etike i filozofije, ključne koncepte ekonomskog razvoja, upravljanja i zaštite okruženja i globalizacije, te praktičnu obuku koja se odvija u poslovnicama ProCredit Bank širom BiH. Obuka je na engleskom jeziku. Obavezno je redovno učešće i visok nivo angažmana.

Program se odvija u saradnji sa sestrinskim bankama iz ProCredit Grupacije. Kandidati iz BiH su smješteni zajedno sa Mladim bankarima sestrinskih banaka na zajedničkoj lokaciji.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Troškove smještaja, prevoza i hrane snosi ProCredit Bank, te se kroz učešće u Programu dobija i mjesečna naknada – stipendija.

Više o Programu, načinu prijave, odabiru kandidata može se naći na zvaničnoj web stranici: www.procreditbank.ba.

Program se organizuje 3-4 puta u toku godine, a prijave za Program se mogu slati u toku cijele godine. Naredni ciklus Programa Mladi Bankar je planiran za januar 2016. tako da se prijave za navedeni ciklus mogu poslati najkasnije do 27.12.2015. Postupak selekcije kandidata je već započet.

(STUDOMAT.ba)