Prijavite se na master stipendije u Grčkoj

ALBA Graduate Business School raspisuje konkurs za dodjelu stipendija inostranim studentima za master studije iz oblasti organizacionog ponašanja. Budući stipendisti će imati priliku da nastave svoje školovanje u oblasti strategijskog menadžmenta ljudskih resursa na fakultetu u Grčkoj.


2d9400a8c644af22337be27ef9231eb0

Pravo na prijavu imaju kandidati svih nacionalnosti. Kako bi bili razmotreni za program stipendiranja, kandidati moraju kao preduslov imati bečelor diplomu, dokumentovani dokaz o znanju engleskog jezika, kao i dokaz o zasnovanom postojećem radnom odnosu. Kandidati koji imaju 500 ili 152 na GMAT, odnosno GRE rezultatima testova će se bolje rangirati.

Prijave se vrše elektronskim putem, a od dokumenata je za prijavu potrebno dostaviti: popunjeni prijavni formular, dva pisma preporuke na grčkom ili engleskom jeziku, zvanične akademske transkripte i sertifikovane kopije diploma ( napredan nivo, TOEFL ili IELTS), kao i tri eseja (naznačeno u prijavnom formularu).

Program dodjeljuje dvije stipendije koje pokrivaju 50 procenata troškova školarine za master studije. ALBA Graduate Business School je jedna od najstarijih akademskih privatnih institucija u Grčkoj gdje, pored oblasti organizacionog ponašanja, studenti imaju priliku da pohađaju studije iz oblasti menadžmenta u turizmu, finansija, marketinga, preduzetništva, prava i drugih.

Krajnji rok za prijave je 31. decembar 2017. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(STUDOMAT.ba)