Prijavite se na “Code-off @ ETF Sarajevo” takmičenje!

Authority Partners Inc. u saradnji sa Microsoft BiH i EESTEC LC Sarajevo, organizuje takmičenje na temu: Unaprijedite svoju lokalnu zajednicu.


code off at etf sarajevo 2015

Authority Partners Inc. u saradnji sa Microsoft BiH i EESTEC LC Sarajevo, organizuje “Code-off @ ETF Sarajevo” takmičenje na temu: Unaprijedite svoju lokalnu zajednicu. Takmičenje u trajanju od četiri sedmice je namijenjeno svim studentima Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu i zvanično počinje 2. februara, 2015. godine.

Pozivaju se svi zaljubljenici u programiranje da prijave svoj tim do 16. januara ispunjavanjem forme za prijavu. Tim se može sastojati od minimalno 2, a maksimalno 3 člana, a projektne ideje trebaju biti zasnovane na Cloud-u i ispunjavati temu (Unaprijedite svoju lokalnu zajednicu). Microsoft BiH će obezbijediti besplatan pristup Azure platformi svim takmičarima.

Tri tima sa najboljim projektima očekuju vrijedne nagrade:

  • Nagrada za 1. mjesto: Smartphone za svakog člana tima
  • Nagrada za 2. mjesto: Smartwatch za svakog člana tima
  • Nagrada za 3. mjesto: Raspberry Pi Starter Kit za svakog člana tima

Za vrijeme takmičenja, svaki tim će na raspolaganju imati mentora iz Authority Partners-a. Kako bi se studenti što bolje priremili za takmičenje, stručnjaci iz Authority Partners-a će, 31. januara i 1. februara, na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, održati uvodna predavanja na temu “Kako isporučiti proizvod za 4 sedmice“.

Za više informacija o Code-off takmičenju i načinu prijave posjetite: authoritypartners.com

Authority Partners Inc. je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već devet godina uspješno posluje u Sarajevu. Misija kompanije je stvaranje tehnoloških rješenja koja pomažu njihovim klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji. Glavne usluge koje Authority Partners pruža su: Razvoj i arhitektura softvera, Osiguranje kvaliteta, User experience i grafički dizajn, Informacijska sigurnost, itd. Za više informacija posjetite: authoritypartners.com

(STUDOMAT.ba)