Prijavi se i budi volonter na Sportskim igrama mladih

Ukoliko više nemate pravo učešća na Igrama, ukoliko niste imali priliku da učestvujete a to više i ne možete radi godišta, ukoliko bi željeli biti dio najveselijeg druženja, ukoliko želite da upoznate nove prijatelje iz cijele Bosne i Hercegovine i ukoliko želite saznati zbog čega su Igre zaakooon, prijavite se i budite volonteri najljepše sportske priče.


unnamed file

Ako voliš sport i druženje, upravo tebe tražimo da se pridružiš našoj sportskoj ekipi i budeš dijelom najljepše sportske priče animirajući djecu na prijave i učešćem u organizaciji Igara. Volonterom Sportskih igara mladih mogu biti svi: djeca, mladi i stari, svi ste pozvani. Provest ćete zanimljivo ljeto i upoznati nove ljude te doživjeti nezaboravna iskustva. Aktivni volonteri, koji se budu iskazali u obavljanju zadataka, bit će nagrađeni putovanjem na Veliko finale u Sarajevo, a kao poklon dobit će i majicu SIM VOLONTER.

Tokom šest godina organizacije Igre su postale prepoznatljiv brend i izrasle su u najveću amatersku sportsku manifestaciju čiji je cilj promocija zdravog načina života i prijateljstva među djecom i mladima.

Pomozite nam u animaciji mladih kako bi se prijavili na Igre.
Pomozite nam da Igre budu kvalitetnije.
Pomozite nam u promotivnim aktivnostima,

i saznajte zbog čega su IGRE ZAAKOOON!

Želiš li postati VOLONTER/VOLONTERKA SIM-a?

Pošalji e-mail sa naslovom “Želim biti volonter/volonterka SIM-a” na adresu info@igremladih.ba sa nazivom grada/općine/mjesta u kojem stanuješ, svojim imenom i prezimenom, brojem telefona i/ili mobitela i koordinator za volontere će te nazvati i uključiti u volonterske aktivnosti.

Šta se očekuje od VOLONTERA/VOLONTERKE SIM-a?

Od volontera/volonterke se očekuje odgovorno obavljanje dužnosti u realizaciji Igara i promociji SIM partnera, poštivanje pravila SIM-a i rad u trajanju 4 sata dnevno.

(STUDOMAT.ba)