Potpisivanje ugovora sa stipendistima Ministarstva za boračka pitanja TK 30. maja u Tuzli

Ministarstvo za boračka pitanja Tuzlanskog kantona će u srijedu, 30. maja ove godine, s početkom u 11,00 sati, u velikoj sali Bosansko kulturnog centra Tuzla upriličiti potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija sa studentima koji su ostvarili pravo na dodjelu stipendije, putem Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona, za akademsku 2017/18. godinu


Iz Ministarstva napominju da su studenti prilikom potpisivanja ugovora obavezni predočiti ličnu kartu, priložiti dokaz o upisanom ljetnom semestru u tekućoj akademskoj godini, bez kojeg ne mogu potpisani ugovor i ponijeti kopiju računa otvorenog kod poslovne banke, ukoliko ranije nisu dostavili isti.

Učenici koji su ostvarili pravo na dodjelu stipendije putem ovog Ministarstva za školsku 2017/18. godinu, ugovore će potpisivati u Službi za boračko – invalidsku zaštitu u općini/gradu prebivališta/boravišta, počev od 30.05.2018. godine do 08.06.2018. godine, a kandidati koji do 8. juna ne potpišu ugovore, smatrat će se da je odustao od stipendije.

(Stipendije.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Komentari

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.