Predstavljen Coca-Colin program podrške mladima u BiH

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo je 16. juna 2017. godine predstavila program osnaživanja mladih u BiH pod nazivom Coca-Colina podrška mladima kojim će najesen biti obuhvaćeno 200 polaznika iz sarajevske i banjalučke regije.


CocaColina podrska mladima

Projekt Coca-Colina podrška mladima je nacionalni program kompanije Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, koji ove godine pruža priliku polaznicima programa da razvijaju odgovarajuće lične i poslovne vještine te steknu kvalitetne kompetencije za rad na tržištu.

Coca-Colina podrška mladima osmišljena je da prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh učesnike čineći ih konkurentnijim na tržištu rada.

Poziv za prijavu je otvoren od 16. juna do 21. jula putem online prijave. Zainteresiranim će biti omogućeno da se, pored web stranice, na program prijave popunjavanjem formulara u svom zavodu za zapošljavanje te partnerskim NVO.

Projekat je namijenjen mladim ljudima starosne dobi od 18 do 30 godina, s fokusom na nezaposlene i mlade koji su završili svoje školovanje kojima će program pomoći u stjecanju i unapređenju znanja i vještina te omogućiti im bolje kompetencije za rad na tržištu. Programom će biti obuhvaćeno 100 polaznika sa područja banjalučke i još 100 sa područja sarajevske regije.

(UNSA)