Poziv za objavu radova u Zborniku: “Nova naučna edukativna misao” br. 1/2017 i 2/2017

Nakon duže pauze i na inicijativu članova, udruženje Nomotehnički Centar iz Beograda otvorilo je poziv za Zbornike broj 1/2017 i 2/2017.


NNEM2017

– U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istraživači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

Advertisements

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mjestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rješenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sljedećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, marketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo, navode iz Nomotehničkog Centra.

POZIV ZA ZBORNIK brojevi 1/2017 i 2/2017 otvoren od 05.juna 2017.godine do 10.avgusta 2017.

Advertisements

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular, u istom periodu dostaviti Apstrakt (do 250 riječi, popunjavate ga u prijavnom formularu). Takođe, nakon što Apstrakt bude usvojen, imate rok za kompletne radove do 05.septembra!

Objava do kraja septembra 2017.godine.

Prijavni formular možete preuzeti i ovde. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i pošaljite do 10.avgusta ne neku od mail adresa. Ukoliko imate poteškoća prilikom preuzimanja formulara, možete pisati na navedene mejlove. Za sve detalje i informacije oko postupka objave, kontaktirajte na: office@nomcentar.com i zbornik@nomcentar.com

(STUDOMAT.ba)