UNSA: Poziv na prezentaciju “Kako ispuniti Erasmus Mundus aplikaciju?”

Povodom približavanja rokova za prijavu na Erasmus Mundus stipendije Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu će organizirati prezentaciju kojom će objasniti postupak popunjavanja aplikacije za Erasmus Mundus stipendije.


Povodom približavanja rokova za prijavu na Erasmus Mundus stipendije Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu će organizirati prezentaciju kojom će objasniti postupak popunjavanja aplikacije za Erasmus Mundus stipendije (za projekte JoinEU-SEE PENTA, Basileus, SIGMA, EUROWEB, ERAWEB), kao i spremno odgovarati na pitanja svih zainteresiranih o ovom programu.

Advertisements

Prezentacija će se održati u utorak 21. januara 2014. godine u 14,00 sati u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7/II).

Pozivaju se svi studenti, nastavnici, saradnici, te ostali koji žele da svoje obrazovanje započnu/nastave na jednom od partnerskih EU univerziteta da prisustvuju prezentaciji, saopšteno je iz Službe za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu.

Advertisements

Više informacija o Erasmus Mundus stipendijama možete naći na njihovoj web stranici: www.erasmus-unsa.ba

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Sarajevu – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(unsa.ba)