Osvojite besplatan stomatološki pregled i poliranje zuba

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Jeleč-Islamović iz Sarajeva i STUDOMAT nagrađuju pet studenata sa besplatnim stomatološkim pregledom i uslugom poliranja zuba.


dr jelec islamovic cover

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Jeleč-Islamović iz Sarajeva i STUDOMAT nagrađuju pet studenata besplatnim stomatološkim pregledom i uslugom poliranja zuba.

Ukoliko želite učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti besplatan stomatološki pregled i uslugu poliranja zuba potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete: “Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Jeleč-Islamović i STUDOMAT nagrađuju studente” i označite polje “objavite na profil”.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je “lajkati” Facebook stranicu STUDOMAT.ba portala:

Imena dobitnika će biti objavljena u srijedu, 23.04.2014. godine, u 17 sati.

[divider]

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr. Jeleč-Islamović iz Sarajeva pruža sve vrste stomatoloških usluga. Ordinacija je opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim aparatima koji omogućavaju brzu i laku dijagnostiku, uz koju se postižu brzi i kvalitetni terapijski rezultati.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr. Jeleč-Islamović nudi stomatološke usluge [highlight]studentima uz popust do 25%.[/highlight] Ordinacija se nalazi na adresi Paromlinska 34, u sarajevskom naselju Dolac Malta. Kontakt telefon: +387 33 655 021, e-mail: ordinacija@drjelec-islamovic.com.

(STUDOMAT.ba)