Osnovan Debatni klub Fakulteta političkih nauka „Opozit“

Studenti Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu od ove godine prostor za okupljanje i rad naći će i u novoosnovanom Debatnom klubu FPN UNSA „Opozit“.


dav_vivi

Ideja i inicijativa za osnivanje Debatnog kluba predložena je od Inele Subašić i Azre Kerić, studentica na usmjerenju „Međunarodni odnosi i diplomatija“.

Debatni klub zvanično je osnovan 6. 11. 2019. kao sekcija koja djeluje u sklopu Asocijacije studenata FPN UNSA SPONA.

Početne pripreme i informativni razgovori sa nastavnim osobljem i predstavnicima SPONA-e su ispunili prethodne dvije sedmice rada, a od ove sedmice počinju sastanci članova i članica Kluba. Sastanci će se održavati u prostorijama Fakulteta.

Debatnom klubu „Opozit“ mogu se pridružiti svi studenti i studentice Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Inela i Azra dostupne su za razgovor i odgovaranje na upite, a možete im se javiti na sljedeće e-mail adrese: azrabih2000@hotmail.com, inelasubasic@hotmail.com, opozit.fpn@hotmail.com.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X