Online volontiranje u oblasti ilustracije i grafičkog dizajna

 Online volontiranje u oblasti ilustracije i grafičkog dizajna

Interesuje vas grafički dizajn, ilustrovanje i uvijek ste puni ideja? Pogledajte šta vam nudi Green Sail organizacija i steknite radno iskustvo.

Green Sail, europska neprofitna organizacija sa sjedištem u Splitu u Hrvatskoj, koja promiče održivi turizam u nautičkom sektoru, objavljuje da traži dizajnera ili ilustratora zainteresiranog za daljnju pomoć u organizaciji i zadacima dizajna i ilustracije.

Volonter će raditi na stvaranju prototipa, maketa, dizajniranju i stvaranju grafičkih projekata. Također je uključeno crtanje skica, te ispitivanje kvaliteta ilustracija.

Ponuđeni period rada je najmanje jedan mjesec i to s 3 do 4 radna dana u sedmici. Bitno je naglasiti da kandidati trebaju govoriti engleski jezik B2 nivoa, te da je rad online.

Zainteresirani se mogu javiti putem e-mail adrese: ornela@green-sail.com ili posjetiti stranicu Green Sail.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?