Oglasio se student kojeg je udario automobil pored fakulteta u Sarajevu: “Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedeni pravdi”

U centru Sarajeva kod Fakulteta političkih nauka u saobraćajnoj nesreći povrijeđen je mladić.


student
Foto: Instagram

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak, 10. maja, u centru Sarajeva kod Fakulteta političkih nauka, povrijeđen je mladić, student prve godine na FPN-u.

Na mjestu nesreće se moglo vidjeti prednje svjetlo, koje je od siline udara otpalo sa vozila koje je udarilo mladića. Vozač i suvozač su tada zamijenili mjesta nakon nesreće i nagazili “po gasu”.

Student se oglasio povodom ove nesreće i dao je i objasnio šta se zapravo desilo.

“Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedeni pravdi”

 – Siguran sam da ste do sada pročitali u medijima da se desila saobraćajna nesreća na Drveniji. Nažalost, ja sam taj student kojeg je udarilo auto kod fakulteta. Nakon udesa odvezli su me na UKCS (odjel KUM) gdje su se doktori pobrinuli za mene i “namjestili” me. Hvala Bogu, preživio sam udes i nije bilo potrebe da se operišem. Nakon što sam prenoćio na odjelu pušten sam na kućno lječenje. Trenutno sam kući i dobro se osjećam. Zahvalan sam dragom Allahu koji me je spasio. Također bih da se zahvalim ljudima koji su mi pritekli u pomoć dok nisam bio pri svijesti na mjestu udesa te osoblju odjela KUM na UKCS-u. Još bih se zahvalio i redatelju, gos. Danisu Tanoviću na ljepim riječima i željama. Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedni pravdi. Ostajte mi zdravo i pazite kako vozite, poručio je mladić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)