Održan CEO CoffeeLand na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

U auli Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu u sklopu aktivnosti CEO konferencije održan je događaj pod nazivom CoffeeLand by Vispak.


Odražan CEO CoffeeLand na Ekonomskom fakultet u Sarajevu 1

Ovaj jedinstveni događaj privukao je mnogobrojne ljubitelje kafe koji su imali priliku da kroz neformalno druženje sa predstavnicima uspješnih kompanija kao što su AT Store, Mistral, Bimal, PwC BiH, Kult, Sberbank BH, Vispak, Valicon, Centar za poslovnu edukaciju, AKTON Communications, Centar za promociju civilnog društva, Lilium Digital, Autoškola Lifeline i Sol Azur & Buena Vista razmjene kontakte, iskustva i saznaju šta se to zapravo svakodnevno dešava u svijetu biznisa, umjetnosti i sporta.

Prijatna atmosfera, pozitivna energija, dobra zabava, networking, opušteno druženje, zanimljivi razgovori i opojni miris svježe skuhane Vispak kafe koji je ispunjavao prostoriju su glavne karakteristike ovog nesvakidašnjeg događaja.

Odražan CEO CoffeeLand na Ekonomskom fakultet u Sarajevu 3

Jedan od predstavnika kompanija na ovom događaju bio je i Adnan Baručija (AKTON Communications) koji je istakao da su događaji poput CoffeeLand by Vispak odlična prilika studentima i srednjoškolcima da čuju priče iz prakse u veoma opuštenoj atmosferi, gdje u svakom momentu mogu postavljati pitanja i saznati ono što ih direktno interesuje.

– Gosti koji su pričali su već ostvarili uspješne karijere, te se nadam da su učesnici od svakog od njih naučili barem po jednu stvar koja će im koristiti prilikom ulaska u svijet biznisa i ostvarivanja karijera, rekao je Baručija.
Odražan CEO CoffeeLand na Ekonomskom fakultet u Sarajevu 4
Admir Tursum (AT Store), je dodao da je ovaj događaj izuzetno važna karika u sklopu CEO aktivnosti jer je ovo dobar način za interaktivno druženje.

– Smatram da studenti mogu u opuštenoj atmosferi, uz kaficu, biti prirodniji, postavljati pitanja i saznati ono što ih zaista interesira, naglasio je Tursum.

Odražan CEO CoffeeLand na Ekonomskom fakultet u Sarajevu 5

– Ovim putem želimo da se srdačno zahvalimo našim  partnerima, kompaniji Vispak, koja je omogućila održavanje ovog unikatnog događaja i svim prisutnima da uživaju u raznovrsnim okusima njihovih kafa, navode na kraju saopštenja iz CEO konferencije.

(STUDOMAT.ba)